Jedno od svakako najatraktivnijih događanja na ovogodišnjem, 20. međunarodnom festivalu čipke u Lepoglavi bit će snimanje milenijske fotografije – čipka Sunce. Ovu će fotografiju snimiti naš poznati fotograf Šime Strikoman, a snimanje je najavljeno u petak, 23. rujna, u 12 sati, na nogometnom igralištu Sportsko – rekreacijskog centra Lepoglava.


Organizatori očekuju kako će u ovom događanju sudjelovati više od 1.200 sudionika, za koje će biti organizirana i primjerena okrjepa za koju će se pobrinuti sponzor događanja – tvrtka Klasje iz Lepoglave.
– Pozivam Lepoglavčanke i Lepoglavčane svih generacija, kao i goste međunarodnog festivala čipke, da nam se pridruže na snimanju milenijske fotografije, da na snimanje dođu odjeveni u bijele majice te da budu dio ovog spektakla koji će sigurno ostati zabilježen u analima grada Lepoglave – istaknuo je Mirko Varović, ispred organizatora 20. međunarodnog festivala čipke u Lepoglavi. 
Svi zainteresirani za sudjelovanje u snimanju milenijske fotografije u Lepoglavi mogu se prijaviti Mirku Varoviću – Trg 1. hrvatskog sveučilišta 5, na broj mobitela – 099 200 19 37, odnosno na e-mail: mirko.varovic@vz.t-com.hr.
Nakon snimanja moći će se kupiti fotografija po cijeni od 40 kuna za format A4 i 20 kuna za format A5.

Podijelite na