Lepoglavska čipka predstavljena u Ludbregu

 

Raskoš i univerzalna ljepota lepoglavske čipke predstavljena je u subotu, 3. rujna, u Ludbregu, na iznimno posjećenoj manifestaciji Dani ludbreške Svete Nedjelje. Tako su brojni posjetitelji, na glavnom ludbreškom trgu, mogli vidjeti primjerke lepoglavske čipke, ali i unikatni nakit inspiriran čipkom autorice Snježane Varović. 

- Promocija u Ludbregu bila je prigoda da posjetitelje ove manifestacije upoznamo i s programom ovogodišnjeg, jubilarnog međunarodnog festivala čipke u Lepoglavi, na kojem ćemo predstaviti neke od najljepših čipaka iz Hrvatske, Belgije, Poljske, Mađarske, Estonije, Slovačke, Slovenije, Njemačke i Austrije, te da ih pozovemo u Lepoglavu, koja će od 22. do 25. rujna, ponovo biti čipkarsko središte Europe – istaknula je Ljubica Dubovečak, direktorica Turističke zajednice grada Lepoglave.
Izložene čipkarske kreacije pobudile su veliko zanimanje posjetitelja ove vjersko – turističke manifestacije u Ludbregu, a program promocije Međunarodnog čipkarskog festivala bit će nastavljen u nedjelju, kada će svoje radove predstaviti članice Čipkarskog društva Danica Bresler.

Pokrovitelji

 
 

Gastronomija i smještaj

Ukoliko vam treba smještaj za vrijeme Festivala čipke ili ako želite provjeriti gastronomske delicije koje se nude u lepoglavskoj regiji, pogledajte ih na linku niže i rezervirajte svoje mjesto u Lepoglavi.

Pročitaj više

PRODAJNA GALERIJA

Kupite originalnu Lepoglavsku čipku on-line! Čipke su upakirane u ekskluzivne papirnate omote u tri veličine ovisno o dimenziji čipke. Na omote je aplicirana oznaka "Izvorno hrvatsko" AF 008, markica Povjerenstva grada Lepoglave s kontrolnim brojem vrhunske kvalitete lepoglavske čipke, deklaracija sa podacima o čipki i čipkarici ...

Web trgovina

 

Brzi kontakt

Nazovite nas na
+385 42 770 137

Email
turizam@lepoglava–info.hr

Nalazite se ovdje: Naslovnica Kako do nas vijesti Lepoglavska čipka predstavljena u Ludbregu