Izdvojeno

 
 

Članovi diplomatskog zbora na Međunarodnom sajmu čipke

Među brojnim posjetiteljima koji su posjetili 19. međunarodni festival čipke bili su i mnogi uglednici iz političkog života Hrvatske, a izložbe su s velikim zanimanjem razgledali i predstavnici diplomatskog zbora akreditirani u Republici Hrvatskoj.
Tako su na svečanom otvorenju ovogodišnjeg festivala uz predstavnike Slovenije, ovogodišnje zemlje – partnera, bili i veleposlanik Kraljevine Belgije - Njegova ekselencija Philippe Benoit i veleposlanica Australije – Njena ekselencija Susan Cox, a festival je posjetio i veleposlanik Japana – Njegova ekselencija Keiji Ide. - Posjet veleposlanika, koji su došli na festival u našu, malu Lepoglavu, pokazuje kako su nas upravo te fine niti lepoglavske čipke povezale i spojile s cijelim svijetom. Zahvaljujući univerzalnoj ljepoti naše čipke, koja je dio kulturne baštine cijelog čovječanstva, stekli smo dobre prijatelje i pouzdane partnere s kojima nastojimo realizirati mnoge potencijale našeg grada – istaknuo je lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić.

Pokrovitelji

 
 

Gastronomija i smještaj

Ukoliko vam treba smještaj za vrijeme Festivala čipke ili ako želite provjeriti gastronomske delicije koje se nude u lepoglavskoj regiji, pogledajte ih na linku niže i rezervirajte svoje mjesto u Lepoglavi.

Pročitaj više

PRODAJNA GALERIJA

Kupite originalnu Lepoglavsku čipku on-line! Čipke su upakirane u ekskluzivne papirnate omote u tri veličine ovisno o dimenziji čipke. Na omote je aplicirana oznaka "Izvorno hrvatsko" AF 008, markica Povjerenstva grada Lepoglave s kontrolnim brojem vrhunske kvalitete lepoglavske čipke, deklaracija sa podacima o čipki i čipkarici ...

Web trgovina

 

Brzi kontakt

Nazovite nas na
+385 42 770 137

Email
turizam@lepoglava–info.hr

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva 2015 Članovi diplomatskog zbora na Međunarodnom sajmu čipke