Izdvojeno

 
 

Iz Zagreba na Čipkarski Festival- organizirani prijevoz!

Pošto se početak ovogodišnjeg Festivala čipke u Lepoglavi polako bliži i pošto je već svima poznato što sve Festival nudi ove godine pravi je trenutak da potencijalni posjetitelji odluče kako stići do Lepoglave- a rješenje nudi zagrebačka turistička agencija ''Zdenac života''.

Dakle prijevoz iz Zagreba do Lepoglave odnosno do Festivala čipke organizira se 22.rujna, dok će sam polazak biti ispred Željezničkog kolodvora Zagreb u 9,30 h. Povratak iz Lepoglave predviđen je u 18,00 h. Cijena ove povratne karte Zagreb-Lepoglava/Lepoglava-Zagreb je 60 kn po osobi.

Također, agencija nudi i jedan zanimljiv program koji uključuje slijedeće: razgled Lepoglave s turističkim vodičem (barokna pavlinska crkva Bezgrešnog začeća blažene djevice Marije, priča o kaznionici, povijest i legende kroz šetnju Lepoglavom), razgled izložbi čipke uz prezentaciju izrade lepoglavske čipke te slobodno vrijeme za kupnju čipke i suvenira te ostale aktivnosti. Cijena ovog aranžmana od 35 kn po osobi uključuje razgled Lepoglave s turističkim vodičem, ulaznice za izložbe, pratitelja putovanja, troškove organizacije i prodaje aranžmana te jamčevinu.

Svi zainteresirani mogu se obratiti najkasnije do 18.09. turističkoj agenciji ''Zdenac života'' na telefon 01/ 4816 200, e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili se direktno prijaviti na internet stranici www.zdenac-zivota.hr . Također, za ostale informacije može se kontaktirati i turistička agencija ''Sinergija'' na telefon 042/493 900 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Pokrovitelji

 
 

Gastronomija i smještaj

Ukoliko vam treba smještaj za vrijeme Festivala čipke ili ako želite provjeriti gastronomske delicije koje se nude u lepoglavskoj regiji, pogledajte ih na linku niže i rezervirajte svoje mjesto u Lepoglavi.

Pročitaj više

PRODAJNA GALERIJA

Kupite originalnu Lepoglavsku čipku on-line! Čipke su upakirane u ekskluzivne papirnate omote u tri veličine ovisno o dimenziji čipke. Na omote je aplicirana oznaka "Izvorno hrvatsko" AF 008, markica Povjerenstva grada Lepoglave s kontrolnim brojem vrhunske kvalitete lepoglavske čipke, deklaracija sa podacima o čipki i čipkarici ...

Web trgovina

 

Brzi kontakt

Nazovite nas na
+385 42 770 137

Email
turizam@lepoglava–info.hr

Nalazite se ovdje: Naslovnica Arhiva 2012 Iz Zagreba na Čipkarski Festival- organizirani prijevoz!