Izdvojeno

 
 

Kolekcija Baština – lepoglavska čipka kao polazište i nadahnuće

Nema ništa savršenije u tekstilu od čipke. Njena finoća, vješto izrađeni i bogati detalji su umjetnost. Kao i damast, čipka nikada ne izlazi iz mode.

Tvornica tekstila Trgovišće  d.o.o., koja je utemeljena davne 1924. godine, u svojim kolekcijama uvijek traži polazište i nadahnuće u prebogatoj hrvatskoj baštini spajajući tako  tradiciju i kvalitetu.

Kolekcija, koju prvi puta predstavljamo na lepoglavskom festivalu, nastavak je našeg  druženja s čipkama od 1999. godine. Želja nam je bila pokazati čipku na novi, drukčiji  način i istovremeno pokazati da stvarna ljepota nikad ne prolazi.

Pokrovitelji

 
 

Gastronomija i smještaj

Ukoliko vam treba smještaj za vrijeme Festivala čipke ili ako želite provjeriti gastronomske delicije koje se nude u lepoglavskoj regiji, pogledajte ih na linku niže i rezervirajte svoje mjesto u Lepoglavi.

Pročitaj više

PRODAJNA GALERIJA

Kupite originalnu Lepoglavsku čipku on-line! Čipke su upakirane u ekskluzivne papirnate omote u tri veličine ovisno o dimenziji čipke. Na omote je aplicirana oznaka "Izvorno hrvatsko" AF 008, markica Povjerenstva grada Lepoglave s kontrolnim brojem vrhunske kvalitete lepoglavske čipke, deklaracija sa podacima o čipki i čipkarici ...

Web trgovina

 

Brzi kontakt

Nazovite nas na
+385 42 770 137

Email
turizam@lepoglava–info.hr

Nalazite se ovdje: Naslovnica vijesti Kolekcija Baština – lepoglavska čipka kao polazište i nadahnuće