Izdvojeno

 
 

Poziv za volontere na Festivalu čipke

 

Uz nebrojene čipkarice koje čuvaju tradiciju i njeguju baštinu izrade lepoglavske čipke koja je na listi UNESCOve nematerijalne baštine, jedni od najvažnijih dionika ovog festivala kulture su i volonteri bez kojih je teško zamisliti naš festival.

Pridruži se i ti brojnim volonterima koji će pripremiti ovogodišnji 21. Međunarodni festival čipke. Pomogni nam da Lepoglava u dane festivala bude svjetsko čipkarsko središte i svojim aktivizmom doprinesi boljem društvu. Prijavi se za volontera na čipkarskom festivalu...

Volonteri će većinom biti na ispomoć izlagačima prilikom postavljanja i čuvanja njihovih eksponata, a po potrebi će biti tzv. domaćini/ce izlagačima na način da im olakšaju komunikaciju s gostima festivalima i vode ih kroz festivalski prostor ukoliko će to biti potrebno. Ništa teško :-)

Za sve volontere osigurat ćemo volonterske knjižnice i potvrde o volontiranju. Pridruži nam se...

http://www.lepoglava.hr/sadrzaj/pregled/poziv-za-volontere-na-medunarodnom-festivalu-cipke/2941

 

Pokrovitelji

 
 

Gastronomija i smještaj

Ukoliko vam treba smještaj za vrijeme Festivala čipke ili ako želite provjeriti gastronomske delicije koje se nude u lepoglavskoj regiji, pogledajte ih na linku niže i rezervirajte svoje mjesto u Lepoglavi.

Pročitaj više

PRODAJNA GALERIJA

Kupite originalnu Lepoglavsku čipku on-line! Čipke su upakirane u ekskluzivne papirnate omote u tri veličine ovisno o dimenziji čipke. Na omote je aplicirana oznaka "Izvorno hrvatsko" AF 008, markica Povjerenstva grada Lepoglave s kontrolnim brojem vrhunske kvalitete lepoglavske čipke, deklaracija sa podacima o čipki i čipkarici ...

Web trgovina

 

Brzi kontakt

Nazovite nas na
+385 42 770 137

Email
turizam@lepoglava–info.hr

Nalazite se ovdje: Naslovnica vijesti Poziv za volontere na Festivalu čipke