Izdvojeno

 
 

Izvučeni dobitnici festivalske nagradne igre

 

Jučer su izvučeni dobitnici nagradne igre koju su za posjetitelje 20. međunarodnog festivala čipke u Lepoglavi priredili Veleposlanstvo Kraljevine Belgije u Hrvatskoj te aviokompanija Brussels Airlines. 

Vrijednu monografiju – Kulturna baština Flandrije osvojile su Jovanka Pavičić iz Križevaca, Ivana Ružić iz Svetog Ivana Žabna, Anđela Tumbri iz Brezovice te Jadranka Lukačić iz Križevaca.
Glavnu nagradu ovogodišnje festivalske nagradne igre, u kojoj su sudjelovali svi posjetitelje festivala koji su kupili festivalsku ulaznicu, dobila je Marjanca Hrđun iz Brezja. Njoj su pripale dvije povratne zrakoplovne karte na liniji Zagreb – Bruxelles.
Dobitnice će nagrade primiti poštom na kućne adrese, dok će uručenje glavne festivalske nagrade biti organizirano u Veleposlanstvu Kraljevine Belgije u Zagrebu.

Pokrovitelji

 
 

Gastronomija i smještaj

Ukoliko vam treba smještaj za vrijeme Festivala čipke ili ako želite provjeriti gastronomske delicije koje se nude u lepoglavskoj regiji, pogledajte ih na linku niže i rezervirajte svoje mjesto u Lepoglavi.

Pročitaj više

PRODAJNA GALERIJA

Kupite originalnu Lepoglavsku čipku on-line! Čipke su upakirane u ekskluzivne papirnate omote u tri veličine ovisno o dimenziji čipke. Na omote je aplicirana oznaka "Izvorno hrvatsko" AF 008, markica Povjerenstva grada Lepoglave s kontrolnim brojem vrhunske kvalitete lepoglavske čipke, deklaracija sa podacima o čipki i čipkarici ...

Web trgovina

 

Brzi kontakt

Nazovite nas na
+385 42 770 137

Email
turizam@lepoglava–info.hr

Nalazite se ovdje: Naslovnica vijesti Izvučeni dobitnici festivalske nagradne igre