Izdvojeno

 
 

Slovačka čipkarica Jana Frajkor ponovo na Festivalu

 

Svestrana umjetnica i čipkarica Jana Frajkor iz Slovačke svoje će radove ponovo predstaviti na međunarodnom festivalu čipke u Lepoglavi.


Jana je počela učiti čipkanje s deset godina, a s četrnaest je počela sudjelovati u amaterskim likovnim natjecanjima u Prešovu. S vremenom je počela razmišljati o kombinaciji slikarstva i čipkanja. Godine 1994. počela je poučavati teoriju i praksu umjetničkoga čipkarstva.
- Silno me zabavljalo izmišljanje novih tema i otkrivanje novih postupaka u tehnologiji pojedinih slovačkih regija – istaknula je ova slovačka umjetnica čije ćete radove moći vidjeti na izložbi u Lepoglavi od 22. do 25. rujna.

Tihana Petrović – Leš

Pokrovitelji

 
 

Gastronomija i smještaj

Ukoliko vam treba smještaj za vrijeme Festivala čipke ili ako želite provjeriti gastronomske delicije koje se nude u lepoglavskoj regiji, pogledajte ih na linku niže i rezervirajte svoje mjesto u Lepoglavi.

Pročitaj više

PRODAJNA GALERIJA

Kupite originalnu Lepoglavsku čipku on-line! Čipke su upakirane u ekskluzivne papirnate omote u tri veličine ovisno o dimenziji čipke. Na omote je aplicirana oznaka "Izvorno hrvatsko" AF 008, markica Povjerenstva grada Lepoglave s kontrolnim brojem vrhunske kvalitete lepoglavske čipke, deklaracija sa podacima o čipki i čipkarici ...

Web trgovina

 

Brzi kontakt

Nazovite nas na
+385 42 770 137

Email
turizam@lepoglava–info.hr

Nalazite se ovdje: Naslovnica vijesti Slovačka čipkarica Jana Frajkor ponovo na Festivalu