Izdvojeno

 
 

Milenijska fotografija Šime Strikomana

Jedno od svakako najatraktivnijih događanja na ovogodišnjem, 20. međunarodnom festivalu čipke u Lepoglavi bit će snimanje milenijske fotografije – čipka Sunce. Ovu će fotografiju snimiti naš poznati fotograf Šime Strikoman, a snimanje je najavljeno u petak, 23. rujna, u 12 sati, na nogometnom igralištu Sportsko – rekreacijskog centra Lepoglava.


Organizatori očekuju kako će u ovom događanju sudjelovati više od 1.200 sudionika, za koje će biti organizirana i primjerena okrjepa za koju će se pobrinuti sponzor događanja – tvrtka Klasje iz Lepoglave.
- Pozivam Lepoglavčanke i Lepoglavčane svih generacija, kao i goste međunarodnog festivala čipke, da nam se pridruže na snimanju milenijske fotografije, da na snimanje dođu odjeveni u bijele majice te da budu dio ovog spektakla koji će sigurno ostati zabilježen u analima grada Lepoglave – istaknuo je Mirko Varović, ispred organizatora 20. međunarodnog festivala čipke u Lepoglavi.
Svi zainteresirani za sudjelovanje u snimanju milenijske fotografije u Lepoglavi mogu se prijaviti Mirku Varoviću - Trg 1. hrvatskog sveučilišta 5, na broj mobitela - 099 200 19 37, odnosno na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
Nakon snimanja moći će se kupiti fotografija po cijeni od 40 kuna za format A4 i 20 kuna za format A5.

Pokrovitelji

 
 

Gastronomija i smještaj

Ukoliko vam treba smještaj za vrijeme Festivala čipke ili ako želite provjeriti gastronomske delicije koje se nude u lepoglavskoj regiji, pogledajte ih na linku niže i rezervirajte svoje mjesto u Lepoglavi.

Pročitaj više

PRODAJNA GALERIJA

Kupite originalnu Lepoglavsku čipku on-line! Čipke su upakirane u ekskluzivne papirnate omote u tri veličine ovisno o dimenziji čipke. Na omote je aplicirana oznaka "Izvorno hrvatsko" AF 008, markica Povjerenstva grada Lepoglave s kontrolnim brojem vrhunske kvalitete lepoglavske čipke, deklaracija sa podacima o čipki i čipkarici ...

Web trgovina

 

Brzi kontakt

Nazovite nas na
+385 42 770 137

Email
turizam@lepoglava–info.hr

Nalazite se ovdje: Naslovnica vijesti Milenijska fotografija Šime Strikomana