Izdvojeno

 
 

Klavirski recital poznatog belgijskog pijanista

Jedan od vrhunaca bogatog i raznolikog popratnog programa ovogodišnjeg međunarodnog festivala čipke u Lepoglavi svakako će biti klavirski recital poznatog belgijskog pijanista Oliviera de Spiegeleira u lepoglavskoj crkvi Blažene Djevice Marije, u subotu, 24. rujna.


Olivier de Spiegeleir koncertirao je diljem svijeta, nastupao je na prestižnim glazbenim festivalima te snimao za radijske i televizijske postaje, a u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri snimio je i sedam nosača zvuka.
Lepoglavskoj publici de Spiegeleir će se predstaviti izvodeći skladbe Georga Friedricha Händela, Josepha Haydna, Frederica Chopina i Cesara Francka.
Koncert Oliviera de Spiegeleira u lepoglavskoj crkvi Blažene Djevice Marije započet će u 19 sati, a ulaz na koncert je – besplatan.

Pokrovitelji

 
 

Gastronomija i smještaj

Ukoliko vam treba smještaj za vrijeme Festivala čipke ili ako želite provjeriti gastronomske delicije koje se nude u lepoglavskoj regiji, pogledajte ih na linku niže i rezervirajte svoje mjesto u Lepoglavi.

Pročitaj više

PRODAJNA GALERIJA

Kupite originalnu Lepoglavsku čipku on-line! Čipke su upakirane u ekskluzivne papirnate omote u tri veličine ovisno o dimenziji čipke. Na omote je aplicirana oznaka "Izvorno hrvatsko" AF 008, markica Povjerenstva grada Lepoglave s kontrolnim brojem vrhunske kvalitete lepoglavske čipke, deklaracija sa podacima o čipki i čipkarici ...

Web trgovina

 

Brzi kontakt

Nazovite nas na
+385 42 770 137

Email
turizam@lepoglava–info.hr

Nalazite se ovdje: Naslovnica vijesti Klavirski recital poznatog belgijskog pijanista