Izdvojeno

 
 

Poziv za sudjelovanje na Sajmu tradicijskog rukotvorstva i starih zanata

U gradu Lepoglavi i ove će se godine održati Sajam tradicijskog rukotvorstva i starih zanata u okviru 20. Međunarodnog čipkarskog festivala.
Ovim putem organizacijski odbor upućuje poziv za sudjelovanje na Sajmu 24. i 25. rujna 2016. godine kako bi se prezentirali, izlagali i prodavali proizvodi.

Obrasci - možete ih preuzeti/pogledati ovdje:
Poziv za sudjelovanje na Sajmu
Prijava za izlagače

Sajam tradicijskog rukotvorstva i starih zanata bavi se prikazom i promocijom turističkih potencijala Lepoglave, okolice i pograničnog područja Slovenije. Cilj je kroz Sajam omogućiti posjetiteljima da Vaše proizvode dožive na drugačiji način te kroz prezentaciju znanja i vještine njihove izrade prepoznaju njihovu dodatnu vrijednost.

Sajam će se održati na terasi Restorana „Ivančica“ u Lepoglavi u prostorima ispod šatora gdje će se tijekom održavanja 20. Međunarodnog festivala čipke odvijati svi središnji kulturno zabavni programi (svečano otvaranje, koncerti, zabavne večeri, zatvaranje), prostoru  između samostana i muzeja čipke te parku ispred muzeja čipke. Vrijeme izlaganja bit će od 10.00 do 20.00 sati.

Pravo sudjelovanja na Sajmu izlagač stječe dostavom popunjene, potpisane i ovjerene Prijave organizatoru najkasnije do 14.09.2016. godine.
Izlagač koji se neće pridržavati naprijed navedenih obveza neće moći sudjelovati na Sajmu.

Popunjenu Prijavu potrebno je poslati na adresu organizatora Sajma 
TKIC d.o.o.
Hrvatskih pavlina 7
42250 Lepoglava, s naznakom „Sajam tradicijskog rukotvorstva i starih zanata", 
ili na fax: 042 494 315 ili putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Osoba za kontakt: Nevenka Borovec Kihas; mob.: 099 303 9019; tel: 042 494 308; e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Poziv za sudjelovanje na Sajmu

Pokrovitelji

 
 

Gastronomija i smještaj

Ukoliko vam treba smještaj za vrijeme Festivala čipke ili ako želite provjeriti gastronomske delicije koje se nude u lepoglavskoj regiji, pogledajte ih na linku niže i rezervirajte svoje mjesto u Lepoglavi.

Pročitaj više

PRODAJNA GALERIJA

Kupite originalnu Lepoglavsku čipku on-line! Čipke su upakirane u ekskluzivne papirnate omote u tri veličine ovisno o dimenziji čipke. Na omote je aplicirana oznaka "Izvorno hrvatsko" AF 008, markica Povjerenstva grada Lepoglave s kontrolnim brojem vrhunske kvalitete lepoglavske čipke, deklaracija sa podacima o čipki i čipkarici ...

Web trgovina

 

Brzi kontakt

Nazovite nas na
+385 42 770 137

Email
turizam@lepoglava–info.hr

Nalazite se ovdje: Naslovnica vijesti Poziv za sudjelovanje na Sajmu tradicijskog rukotvorstva i starih zanata