Izdvojeno

 
 

Međunarodni festival čipke predstavljen na Špancirfestu

 

Program jubilarnog – 20. međunarodnog festivala čipke, koji će biti održan u Lepoglavi od 22. do 25. rujna, predstavljen je na ovogodišnjem Špancirfestu.

Lepoglavske čipkarice iz Zadruge lepoglavske čipke na štandu u Uršulinskoj ulici prezentirale su ovogodišnji program festivala koji će biti održan pod motom – Nitima čipke povezani, a tijekom kojeg će posjetitelji imati prigodu vidjeti neke od najljepših primjeraka čipke iz Hrvatske, Kraljevine Belgije, ovogodišnje zemlje – partnera, te Poljske, Mađarske, Estonije, Slovačke, Slovenije, Njemačke i Austrije.
Brojni posjetitelji varaždinskog festivala pokazali su veliko zanimanje za program festivala čipke u Lepoglavi, koji će i ove godine biti održan pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.
Ovogodišnji međunarodni čipkarski festival bit će predstavljen i na Danima ludbreške Svete Nedjelje (3. rujna), Tjednu kajkavske kulture u Krapini (8. i 9. rujna) te na Cvjetnom trgu u Zagrebu – 10. rujna.

Pokrovitelji

 
 

Gastronomija i smještaj

Ukoliko vam treba smještaj za vrijeme Festivala čipke ili ako želite provjeriti gastronomske delicije koje se nude u lepoglavskoj regiji, pogledajte ih na linku niže i rezervirajte svoje mjesto u Lepoglavi.

Pročitaj više

PRODAJNA GALERIJA

Kupite originalnu Lepoglavsku čipku on-line! Čipke su upakirane u ekskluzivne papirnate omote u tri veličine ovisno o dimenziji čipke. Na omote je aplicirana oznaka "Izvorno hrvatsko" AF 008, markica Povjerenstva grada Lepoglave s kontrolnim brojem vrhunske kvalitete lepoglavske čipke, deklaracija sa podacima o čipki i čipkarici ...

Web trgovina

 

Brzi kontakt

Nazovite nas na
+385 42 770 137

Email
turizam@lepoglava–info.hr

Nalazite se ovdje: Naslovnica vijesti Međunarodni festival čipke predstavljen na Špancirfestu